Handelsbetingelser

HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

 

Produkter og tjenester tjenester udbydes af

 

Nordic Health Bluesprint APS 

Danmark 

CVR: 39862506

 

Du kan kontakte os på 

support@niviwarthoe.dk

 

GENERELT

 

Priser og gebyr

Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard. Alle priser er i dansker kroner inkl. moms. Betalingen for kurser/arrangementer/konsultationer/produkter - fysiske såvel som online foretages forud. Du modtager strakt efter købet en faktura til den opgivne e-mail adresse (husk at tjekke spam).

Der er naturligvis ingen betalingsgebyr.

 

Ratebetaling

Ratebetaling er en opsplitning af produktets oprindelige pris. Det er ikke muligt at opsige eller annullere ratebetalinger. Alle rater skal betales og er bindende. 

 

Ændre kort / angive nyt kort 

Det er dit eget ansvar at ændret betalingsoplysningerne hvis du fx får nyt kort. Du kan ændre dine betalingsoplysninger ved at følge linket på fakturaen: "klik her for at ændre dine betalingsoplysninger". Vi gemmer aldrig dit kortnummer, kontrolfiffer eller udløbsdato. 

 

Fortrydelsesret 

Køb af online-produkter, webinarer og digitale arrangementer hos Nordic Health Blueprint er IKKEomfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven er der IKKEfortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

DET BETYDER,at køb af et kursus er bindende og at kurset ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Efter aftale kan pladsen (i visse tilfælde) overdrages til tredjemand, dog med skriftlig accept fra Nivi. 

 

Dit ansvar

Du er selv ansvarlig for din oplevelse med dit købte produkt. Herunder problemer med internetforbindelse, browser, programmer, applikationer m.m.

 

Datapolitik 

Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart. Alle informationer vi modtager, behandles efter gældende lovgivning.

 

 

ONLINE PRODUKTER

 

Levering

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som du indtastede i ordre-feltet.

E-mailadressen kan altid ændres når du er logget ind i Simplero under “din profil” 

Adgangen til online forløb, aktiveres straks efter, at dit betalingskort er godkendt og betalingen registreret. Hvis du har tilmeldt dig et forløb med en specifik startdato, begynder forløbet dog først på den angivne startdato.

Online produkter er dit til evigt brug, med mindre andet er foreskrevet. Nordic Health Blueprint ApS har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid. For at du kan bruge det til evig tid, kræver det at dit købte online produktet downloades til egen enhed (dette gælder ikke for abonnementer, her ophøre adgang ved endt betaling ). 

 

Fortrydelsesret på digitale produkter

Køb af online-produkter (forløb, e-bøger mm.), webinarer og digitale arrangementer hos Nordic Health Blueprint er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

 

 

PERSONLIGE KONSULTAIONER

Klippekort

Et klippekort til personlig konsultation (1:1 konsultationer)  - online såvel som fysiske, er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoer. Det er ikke muligt at få refunderet ikke brugte klip. 

 

Afbud

Afbud til en personlig konsultation skal ske senest 24 timer før den planlagte tid. Ved senere afbud afkræves fuld betaling for konsultationen. 

 

 

RETTIGHEDER

Rettigheder og produkter tilfører Nordic Health Blueprint ApS. Ethvert produkt er personligt hvilket betyder at du ikke må sælge, låne, give dit produkt videre eller på anden måde distribuerer det videre uden en forudgående skriftlige aftale med Nordic Health Blueprint ApS.

Ved køb opnås kun én licens pr. købte produkt. Produkter bliver leveret digitalt via e-mail eller live events.

Leveringen sker som ofte inden for få minutter dog kan der være særlige tilfælde hvor det kan tage op til 5 hverdage.

 

ANSVAR

Brugen af produkter, ydelser og træning - både online og fysisk foregår på eget ansvar. 

Nivi Warthoe


Din online coach & Træner


Din INTELIGENTE forvandling. Til dig der har prøvet alt andet - og stadig ikke kommet i mål.  Til dig der har smerter, vægtproblemer og måske ikke er kommet igang med træninge endnu. Oplev en varig forvandlig her...


Copyright @ All Rights Reserved