Mine metoder

Z-health

Z-Health® er et amerikansk behandlings- og træningssystem der har til formål at træne hjernens evne til at omsætte sanseindtryk.


Z-health er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse. Gennem Z-health kan man forbedre:

  • dit atletiske potentiale
  • genskabe din funktionelle krop
  • reducere smerte

Hvor andre træningssystemer har fokus på muskler- og kredsløbstræning tager Z-Health® skridtet videre og arbejder ud fra et neurologisk udgangspunkt med fokus på kvaliteten i bevægelsen fremfor kvantiteten.

Z-health er eminent til at reducerer kronisk smerte (fx lændesmerter og nakkesmerter) og forbedre din præstation i løbet af kort tid. Vidste du fx at 70% af vores evne til at bevæge os hænger sammen med, at vi kan orienterer os visuelt?

Z-Health® arbejder ud fra at optimerer 3 systemer

SYNSSANSEN - Vores visuelle system der står for vores input fra / til hjerne gennem vores syn

VESTIBULÆRSANSEN - Vores balancesans placeret i vores i vores indre øre

DET PROBIOCEPTIVE SYSTEM - Involverer bl.a. vores bevægelsessensorer omkring vores led og derved vores evnen til at håndtere sensorisk input

Det er her z-health gør foreskellen

BioSignature modulation - øget fedtforbrænding

Optimeret fedtforbrænding - en metode der giver målrettet fedtforbrænding og skaber kæmpe forandringer


BioSignature er en metode der har fokus på at genoprette kroppens hormonelle balance og derved opnå mere specifik fedtforbrænding. Uhensigtsmæssig fedtlagring på kroppen er et symptom på hormonel ubalance der kan skyldes dårlig søvn, stress, smerte, ikke hensigtsmæssig kost og manglende effektiv træning.


Fordi du har mulighed for at opnå mere specifik fedtforbrænding.

Som et eksempel kan man se stor sammenhæng mellem mængden af kortisol i kroppen (pga. stress) og mængden af mavefedt.

Et andet eksempel er “the love handles” der sladre om dit nuværende kulhydrat indtag. Det er samtidig muligt at undersøge hvor godt din krop tolerere kulhydrater.


BioSignature har med andre ord fokus på kroppens ubalance og tage udgangspunkt i hudfoldsmålinger 12 forskellige steder på kroppen.

Du kan opnå mere specifik fedtforbrænding og forbedre din kropskompositionen, din generelle velvære, din søvn, få øget overskud i hverdagen og nå dit mål med en mere afbalanceret krop gennem BioSignature.


KORT - Du vil opnå resultater der før krævede timevis af træning

EFFEKTIVT - Vores balancesans placeret i vores i vores indre øre

Biosignature er fantastisk til at reboote din krop til at forbrænde mere fedt gennem en hormonel afbalancering og genskabelse af en naturlig hormonbalance.


Det handler om at netop at finde den strategi der virker for dig. Derfra vil dine vaner langsom ændre sig og blive til en fast del af din hverdag.SMERTEFRI, FUNKTIONEL & AKTIVE MUSKLER

En af vores største udfordringer i dagligdagen er gentagende inaktivt arbejde foran computeren. Denne arbejdsstilling træner kroppen i at sidde let krumrygget, have overstrakt hals (der måske vil give dig hovedpine) og manglende bevægelighed i kroppen – men gør du noget aktivt for at modvirke det? Bruger du tid på at gøre din krop smartere og mere effektiv gennem intelligent træning ?


Du vil opleve at du bliver mere bevægelig, opleve mindre smerte og opnå større resultat af din træning. Hjernen er plastisk og kan lære hele livet – derfor behøver vi ikke accepterer at vi bliver dårligere og dårligere; tænk fx på dit syn. De 3 systemer har stor effekt på vores daglige præstation. Specielt inden for træning er synet en begrænsende faktor – men mange er ikke klar over dette førend det er blevet testet. Generelt er evnen til at bevæge sig effektivt og smertefrit en yderst underprioritet del af den fysiske træning.


Har du fx overvejet at dit syn kan have noget at gøre med:

  • Manglende præstation/ forbedring i træning eller på arbejdet/skolen?
  • Hovedpine
  • Nakkesmerte, smerte i lænden eller kronisk smerte
  • Din manglende balance
  • Læseproblemer
  • Pludselig opstået smerter

KONKRET - Involverer bl.a. vores bevægelsessensorer omkring vores led og derved vores evnen til at håndtere sensorisk input

Derfor BioSignature

Nivi Warthoe

Ernærings- og Træningsekspert, Personlig træning 


Sundhed handler langt mere om selvværd, vilje og overskud i hverdagen end det handler om stramme diæter og madplaner. Men rigtige strategier og metoder vil du opnå dine mål og ønsker - uanset dit nuværende udganspuntk!


KONTAKT


Addresse:

Tersløsevej 18,

2700 Brønshøj


Email:

info@niviwarthoe.dk


Mobil:

(+45 )  31 333 804

Copyright © All Rights Reserved