OM

Specialist i kvinders forvandlingsprocesser & implementerbare vedvarende strategier (der holder)
Hej, mit navn er Nivi


Siden 2008 har jeg arbejdet med kvinders forvandling og ommøblering af kroppen. Jeg har en unik intelligent hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropsforvandlinger som har gjort at de kvinder jeg arbejder med holder fast på deres forvandlinger og vægttab. Jeg har hjulpet over 5000 kvinder til en sundere, stærkere, slankere og mere smertefri krop med fokus er et naturligt og afslappet forhold til mad og træning.


Jeg har nørdet kroppens mekanismer igennem 5 år på universitetet og har i dag en kandidat i Idræt & Sundhed fra Syddansk Universitet og en professionsbachelor i Ernæring & Sundhed m. speciale i sportsernæring fra Metropol. Foruden har jeg en baggrund som bevægelsesspecialist fra Z-Health Performance, der er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse.


Jeg har selv prøvet det meste på min egen krop. Jeg har været overvægtig, gået ned med stress, manglet energi/overskud, nedprioriteret sunde vaner, dyrket alt fra ”intet sport” til ekstremsport, vend tilbage efter 2 graviditeter med +30kilo. Nu har jeg fundet den strategi der virker for mig og tilladre en sund balance i den travle hverdag med arbejde, være mor til 2, være kæreste og have weekender hvor lækker mad og drinks indgår.Jeg har specialiseret mig i at hjælpe kvinder med at opnå deres drøm

gennem implementerbare vedvarende strategier uden fanatiske regler og fanatiske kostplaner"Du skal bare tage dig sammen"

"Hvor svært kan det være"

"Spis mindre - træn mere"

"Kom nu..."


NEJ - det er ikke dig der er noget galt

Det er IKKE fordi du ikke har den rette viljestyrke

Din motivation er også stadig i top


MEN


du har nok valgt en strategi

der ikke tilgodeser dine styrker,


du har valgt en strategi der:


 svækker dig og ikke gøre dig stærkere

har en negativ påvirkning på din krop

og vil stresse dig UDEN at skabe resultater
Det handler om dig

Hos mig bliver du mødt af en sund og fornuftig holdning til træning og kost. Vi arbejder med det udgangspunkt at du skal genfinde dit naturlige forhold til mad og træning - og ikke leve et liv med restriktioner og forvirring.


Min styrke er min høje grad af faglighed og erfaring samt den empati, der er nødvendig for at møde dig lige dér, hvor du er, uanset hvor i forløbet, du befinder dig. Dette krydret med et altid godt og smittende humør. Vi vil sammen skabe en nem, overskuelig og implementerbar strategi til dig -  og du vil blive overrasket over, hvor nemt det er at skabe de forandringer, som du altid har ønsket. 


Vi bliver i dagligdagen bombarderet med informationer men hvad er rigtigt og forkert?! Jeg har den dybdegående faglige viden til at kunne guide og hjælpe dig igennem junglen af information. Jeg har fokus på at holde tingene simple, enkle, nemme at forstå samtidig med at være implementerbare i en travl hverdag.

Du skal opleve resultater, det skal være overskueligt, nemt, hurtigt, sjovt og effektivt.


Og nej !!


Du bliver ikke sat på en fanatisk kostplan, du kommer ikke til at veje din mad eller at være kronisk sulten


eller


føle at du skal bo i et fitnesscenter, løbe dig gul og blå i cardiotræning eller træne hver dag


"Hos mig finder du ingen fanatiske holdninger"


&


"Vi finder sammen den strategi der virker for dig"
Din kropsforvandling handler om langt mere end stramme diæter og ekstrem træning - faktisk kan netop disse to ting være grunden til at du ikke taber dig eller opnår de ønskede resultater. Du kender det nok: du har været på den ene BOOTCAMP/kur efter din andne - du taber dig - og efter 5 mdr. er din vægt igen den samme! I januar begynder du igen...


OG HER HAR DU SVARET PÅ HVORFOR DU IKKE TABER DIG ...   


Hvordan kan det være at du spiser som en mus, træner som en okse og alligevel sker der ingen ting på vægten efter 1, 2, 3 eller 4 uger?!

TROR DET ELLER ER: En for stram kalorierestirktion og for meget træning  og stress på kroppen skaber en besværlig, ikke samarbejdsvillig krop. Forestil dig en 2 årig der ikke får sin vijle - det er din krop NU!

Din krops naturlig balance er simpelthen blevet forskubbet - din forbrædning er nedsat, din appetit er forhøjet eller ikke eksisterende, du sover dårlig, du føler dig stresset, du glemmer at drikke vand, du har svært ved at oprethold motivationen, du er energiforland og bare flad...


Og så har du ikke overskud til alt det du burde

Alle sammen symptomer på en overbelastet krop


 

og en strategi der udtømmer dine depoter - ikke fylder dem op!


Ud fra en personlig screening ”360 degree of health”, et helhedsorienteret holistisk sundhedssyn bliver du udgangspunktet for din forvandling. Ikke hvad damebladene skriver, ikke hvad din vendinde har prøvet men 100% tilpasse hvad din krop kan klare på nuværende tidspunkt. Din krop bliver påvirket af mere end du tror og mere end blot kost og træning - derfor tager jeg udgangspunkt i din nuværende situation, din dagligdag, dine drømme, dine mål og dine forventninger. Du kommer IKKE til at spilde energi og kræfter på noget der ikke virker. Vi kommer sammen til at arbejde målrettet med 6 kerneområder (STEPSS) der har afgørende indvirkning på din sundhed. De 6 STEPSS er søvn, træning, ernæring, planering (implementering), stress og smerte.Ved fokuseret at arbejde ud fra din nuværende situation vil du opleve at små ændringer giver store resultaterMen en holistisk fokuseret og målrettet indsigt vil vi booste din fedtforbrænding og gøre den mere målrettet


Ved at genoprette din hormonelle balance vil du hurtigere se resultater
Vidste du at uhensigtsmæssig fedtlagring på kroppen er et symptom på hormonel ubalance der kan skyldes dårlig søvn,

stress, smerte, ikke hensigtsmæssig kost og manglende effektiv træning?
Træn med NIVI

Træningen afhænger af dine mål men vil indeholde elementer af ledmobilisering, balance, funktionel træning, Trx-træning, Kettlebel, Styrketræning og SMART cardiotræning. Min faglige vurdering af hvordan vi mest effektivt kommer i mål er udgangspunktet for vores træninger.

Og den bliver løbende justeret.


Mine træningsprincipper er opbygget ud fra et neurologisk udgangspunkt med fokus på led-mobilitet, øjentræning, smertehåndtering, bevægelseslære, vejrtrækningsteknikker og balancetræning. Alt sammen for at fremme dine resultater og øget dit potentiale, reducere smerte og genskabe din funktionelle krop. Jeg arbejder med en systematisering af den nyeste viden inden for hvordan hjernen fungerer og hvordan den styre vores træning og smertesignaler. 


INTELLIGENT kropsforvandling

Få guldkorn send direkte hjem til dig - tilmeldig dig mit nyhedsbrev og skab synlige  kropsforvandlinger (der holder)

 
 

MIN FAGLIGHED

År

2016

Kandidat i Sundhed & Idræt

2 års nørderig med fokus på grundlæggende at forstå selv de mindste mekanismer kroppen undergår under en kropsforvandling.


År

2015

Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed

Specialiseret i Ernæring under fysisk aktivitet og kropsforvandlinger. Både rettet mod sport og vægttab.


År

2013

Z-health Performance træningspecialist

En længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse.


År

2012

BioSignature® modulation coach

Fokus på genskabelse af kroppens naturlige hormonelle balance og herved opnå kropslige forvandlinger gennem øget fedtforbrædning.


NIVI – Er det dansk !?

Jeg er født og opvokset i Grønland. Opkaldt efter nationalblomsten Niviarsiaraq (eller skibet der kom med frisk frugt hvert år – hvem ved - de hed det samme). Jeg har boet på ryggen af en hundeslæde, legende i fjeldene, på vandet hvor vi fangere fisk, bygget igloer/snemænd og set på nordlys. Som 13-årig kom jeg til Danmark og er nu endt i Brønshøj sammen med min kæreste Simon og vores 2 børn. Jeg har arbejdet inden for det sundhedsfaglige felt siden 2008 – og min største passion er, når jeg kan hjælpe kvinder med at realiserer deres mål. Specielt når nøglen til forvandling oftest handler nedskallering. Derfor har de kvinder der har fulgt mine principper oplevet succes og vender troligt tilbage


Andre uddannelser:

  • Ledelse i praksis v/
KEA

  • Idrætslederuddannelse v/
DGI
  • Fitnessinstruktør uddannelse v/ At work  • Styrketræning for børn ”SHOKK” v/ SHOKK

Nivi Warthoe


Din online coach & Træner


Din INTELIGENTE forvandling. Til dig der har prøvet alt andet - og stadig ikke kommet i mål.  Til dig der har smerter, vægtproblemer og måske ikke er kommet igang med træninge endnu. Oplev en varig forvandlig her...


Copyright @ All Rights Reserved